logo showteam

Showteam Gierle

Vriendschap, vertrouwen, waterski.. vvw Gierle klop je niet!

We are not a team, we are a family!

Onze grootste troef als team is het samen plezier maken. Daardoor ontstaan er vele mooie vriendschappen tussen alle generaties die samen onvergetelijke herinneringen maken, zowel in als buiten ons team.

Samen extra komen trainen, elkaar helpen, activiteiten organiseren,… dit alles zorgt voor positieve gedrevenheid binnen heel het team.

Iedereen telt mee: ben je nu te klein, te groot, durf je niet, lukt het niet, … .

Dat is allemaal niet erg, want door teamwork halen we uit iedereen de sterke krachten en uit de zwaktes leren we als team enkel maar bij.

Het team van Showteam Gierle

2022 - 100 jaar waterski

Video afspelen

Bekijk ons op Instagram

Je hoeft geen Instagram account te hebben om onze berichten te bekijken 🙂

Caro Gilis

TRAINER

Caro heeft ervoor gezorgd dat er in de waterskiclub een swivel werkgroep werd opgericht. Zelf reisde ze de wereld rond en kreeg ze les van de beste swivelsters in de wereld. Hierdoor mag ze zich sinds 2020 Knotty girl trainster noemen. Zij kijkt er naar uit om het showteam mee te laten groeien.

Lieselotte Gilis

Trainer

Onze trainster volgde in 2009 met succes haar initiatorcursus en sindsdien is ze één van de vaste trainers van het showteam. Ze startte met een zeer jong team (een kids-team) en groeide samen met het team naar een volwassen en divers sterk team. Samen met de skiërs, liet ze elk jaar het team groeien. Zo konden ze samen al enkele malen de gouden ski binnenhalen op de showhappening.

Vicky Willems

TRAINER

Vicky ondersteunt het trainerschap binnen het financiële domein. Haar financiële kennis is daarbij een troef. Sponsordeals binnen halen, fundraising momenten organiseren, promo voeren, … verschillende belangrijke taken die ons team nodig heeft om vlot te functioneren.

Showteam Gierle

Een showteam, wat is dat?
Showskiën is één van de vele disciplines die overgewaaid is van Amerika naar de rest van de wereld. Showskiën is een teamsport, waarbij coördinatie, kracht, evenwicht, creativiteit en veel enthousiasme voor nodig is. Elke skiër van ons team beschikt dus over veelzijdige talenten.

De trainingen…

Samen met heel het team trainen we zowel in de winter, alsook in de zomer naar een spectaculaire show.  Dit gebeurt op het land (in een sporthal), in een zwembad, alsook achter de boot. We trainen dan gericht op verschillende soorten acts die we tijdens de show presenteren op het water. Dit kan gaan van het bouwen van piramides, ballet op het water, blootvoeten, duo’s, clown-acts,…

De show… 

Naast de acts op het water komt er nog heel wat bij kijken. Van gekleurde glitterpakjes, een stevige power-song, uitgebreide dansjes  en een bijhorend verhaal. Dit allemaal samen zorgt voor een heel spektakel, waar we steeds het publiek (van jong tot oud) willen verrassen. 

 

Kom zeker eens kijken naar onze jaarlijkse gratis waterskishow, of naar onze trainingen. 
Jullie zijn van harte welkom om kennis te maken met ons team of beter gezegd, onze familie.

“Vriendschap, vertrouwen, waterski, VVW-Gierle klop je niet!”

Veel liefs,
Het showteam!

divider
foto-teamvoorstelling-1

3x Belgisch kampioen

Bij het jaarlijkse Belgisch Kampioenschap showskiën in Lommel 2019 behaalde ons showteam voor de 3de keer goud. De gouden ski is binnen!

Showteam Gierle behaald 3 keer goud!

Vind ons terug op sociale media

We proberen onze sociale media zo goed mogelijk up-to-date te houden. Klik hieronder door naar onze sites.

Facebook

Vind ons terug op Facebook.

Instagram

Bekijk onze foto's op Instagram.

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube.